Porcerősítő öregeknek

65 év felett is fontos, hogy az ember mozgékony legyen, ha nem is olyan szinten, mint fiatalon, de a napi rutinját könnyedén és fájdalom mentesen tudja elvégezni.

Miért pont a 65 éves korhatár?

A válasz egyszerű, ebben a korban vagy fölötte, szinte mindenki szenved a porckopástól és sokan ezzel csak akkor kezdenek el foglalkozni, amikor már annyira szélsőséges tüneteket produkálnak, hogy lehet, csak a műtét lenne megoldás.

Ilyen idősen a műtéti beavatkozás sok esetben tragédiával végződhet, ráadásul a rehabilitáció sem megy egyről a kettőre...

Érdemes már az első ízületi panaszoknál elbeszélgetni a kezelőorvossal, hogy milyen változásokat kell vagy érdemes alkalmazni, hogy lassítsuk az arthózis kialakulását.

Ezek mellé biztosan a legjobb porcerősítőt fogja ajánlani, amiket már az interneten is meg lehet vásárolni ahelyett, hogy patikáról patikára kelljen járkálni!

Az tényleg fontos szem előtt tartani, hogy önmagába nem elég csak a porcerősítő termék, az csak katalizálhatja a folyamatot, amit az életmódváltással lehet elindítani, ezért ajánlott a kevesebb otthon ülés, inkább kertészkedjen, vagy sétáljon az ember, de csak annyit és olyan mértékben, amennyiben jól esik, hogy a meggyötört ízületek ne rongálódjanak tovább, vagy kopjanak el teljesen.

Őrizd meg lendületedet, mozgékonyságodat ameddig csak lehet, hogy boldog és teljes életet élhess!


porcerősítő öregeknek

© Babiloncenter.hu - Minden jog fenntartva