Porcerősítő fiataloknak

Számos módja van a porcerősítésnek, életkoronként eltérő lehet, most Tamás történetét szeretném leírni, aki viszonylag fiatalon, 17 évesen kezdte el az erősítőkúrát orvosa javaslatára, mert bizonyos vizsgálatok kimutatták, hogy elég rossz állapotban vannak porcai.

Tomi teljesen átlagos, kicsit túlsúlyos tinédzser fiú.

Súlyfeleslege miatt nem igazán jár barátaival mozogni, inkább a számítógépes játékok világát választja.

Mozgásszegény életvitele, felesleges zsírtömege és a túlzott cukros üdítő fogyasztása lehet a ludas, hogy már ilyen korban szüksége van a porcerősítő készítményekre, hogy megelőzhesse az arthózis tüneteit.

Orvosa szerint, ha belekezd a kúrába, amivel porcait felturbózza, fontos mellé néhány rossz szokásának elhagyása is, és a tudatosabb étkezés és vízfogyasztás, mivel a túlcukrozott üdítőitalok nem juttatnak megfelelő mennyiségű és minőségű vizet a szervezetnek, és a sós vagy cukros nasik sem segítenek azon, hogy az ásványi anyag bevitel is megfelelő legyen.

Figyelmeztette Tamást kezelőorvosa, hogy ha elkezdi szedni a porcerősítő vitaminokat, elsősorban azt, amiben a kondroitin-szulfát és a glükózamin található meg, nagyobb számban D vitaminnal kiegészítve, akkor nagy a valószínűsége, hogy ízületei jobban fognak fájni kezdetben, mivel elkezdődik a sejtképződés, ezért ha a kúra kezdetében fáj, az csak a gyógyulás jele!

Tomi megfogadta orvosa utasítását és porcerősítő tablettáit azonnal be is szerezte az internet segítségével, hogy ne kelljen több 10 percet várakoznia egy gyógyszertárban, ezzel megelőzve azt is, nehogy valaki más betegségét elkapja!


porcerősítő fiataloknak

© Babiloncenter.hu - Minden jog fenntartva