Porcerősítő babáknak

Az ízületi problémáktól mindenki a frászt kapja el, ezért az aggódó szülő jogosan próbálja a picinyét mindenféle vitaminnal, gyógyhatású készítményekkel tömni, azonban érdemes belegondolni, hogy ezzel csak a gyermekeink immunrendszerét gyengíthetjük, hiszen ha folyton a külső segédanyag védi meg szervezetét a kórokozóktól, nem lesz elég erős, hogy egyedül győzze le a kisebb megbetegedéseket.

Átlagosam 17 éves korig fejlődik egy porcszövet, de ezalatt az idő alatt, a megfelelő folyadékbevitellel, táplálkozással, és rendszeres, de nem túlhajtott mozgással épen lehet tartani az ízületeket elválasztó porcokat.

Babakorban nem is ajánlott a porcerősítők szedése, csak ha valami rendellenesség áll fenn!

Onnantól érdemes elgondolkodni és egyezteti a háziorvossal a porcvédelem ügyében, ha már iskolás a gyerek és az addigi mozgásban gazdag életet felváltja a korlátozott iskolás lét!

Próbáljuk minél kevesebb immunerősítővel nevelni gyerekünket, hogy mindene természetes úton fejlődjön ki, de nyilván akadnak olyan helyzetek, amikor a fejlett orvostudományhoz kell segítségül fordulni.

Szerencsére sok vény nélkül is kapható gyógyszer vásárolható már az interneten is, amihez gyorsan és pillanatok alatt tudunk hozzájutni, hogy a felmerült problémát hamar kezelni lehessen.

Fontos azonban, hogy csak ritkán döntsünk saját felelősségre, mindig kérdezzük meg róla a kezelőorvosunkat is!


porcerősítő babáknak

© Babiloncenter.hu - Minden jog fenntartva